Известие

Collapse
No announcement yet.

Видях те,ти ли беше?!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• снощи се разминахме с Цвети на светофара на Красно село
    Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
    AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

• Вчера по някое време на обяд пресичах пешеходната на Баучер и Черни връх. По средата спрях и изчаках да мине една 156 вагон от която една руса мацка само вдигна рамене с израза че не ме е видяла . Да казва коя е че следващият път ще и се хвърля на капака
      Alfa Romeo GT '04 2.0 JTS Selespeed Distinctive
      Alfa Romeo 156 '98 1.8 T Spark - EX

Comment

• Тая русата мацка и аз съм я виждал много пъти ама на вагона няма стикери и дори не и присветквам с фаровете. Ако не е от форума едва ли ще знае защо бих и свекал.

Comment

• Преди малко Alfamaniak-а беше забелязан на ОМВ-то на Цариградско шосе 7-ми км., бях неразпознаваема със субаруто
          sigpic
          Alfa Romeo156 1,9 JTD, Lexus IS 200

Comment

• Преди около 40-50 мин на околовръсното видях една 145-ца тъмно синя с някви стикери над праговете алфаромеро и на задния ляв калник една голяма емблема ...
            Форумна ли е или просто някакъв самостоятелен маняк

Comment

• Първоначално публикувано от TheBlueOne Покажи съобщение
              Вчера по някое време на обяд пресичах пешеходната на Баучер и Черни връх. По средата спрях и изчаках да мине една 156 вагон от която една руса мацка само вдигна рамене с израза че не ме е видяла . Да казва коя е че следващият път ще и се хвърля на капака
              Скачай, ама щом е руса, требе да те опяваме
              Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
              Нагоре по стълбата, която води надолу
              sigpic

Comment

• thecleaner - тази вечер се разминахме на светофара в младост до била - той свирна, аз махнах

Даването на газ, води до пристрастяване!
                Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

• Благодарности към червена 145 - мисля,че номера беше СА8796... и надпис dido..... на стъклото но ,нямах време да зяпам дълго в огледалото за обратно виждане,че така любезно ми даде поредимство на църквата св.Неделя!
                  Alfa156 Against All

Comment

• Първоначално публикувано от slav40 Покажи съобщение
                    Благодарности към червена 145 - мисля,че номера беше СА8796... и надпис dido..... на стъклото но ,нямах време да зяпам дълго в огледалото за обратно виждане,че така любезно ми даде поредимство на църквата св.Неделя!
                    Това е колегата dido76bg ако не се лъжа.

B&B Racing | bb-racingteam.com
                    Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

• Днес около 15:00 в Квартал лагера/красно село локалното на Борис3 посока Княжево -тъмно синя 145 1.4 т.с. с клубен стикер + lisan servise , номера мисля че беше Са 0670 или 0760 ... незапомних

Comment

• Днес на Симеоновско шосе, ако не се лъжа Mury много лошо ме натисна, та трябваше да направя нарушение заради него!

П.П.
                        Alfa Romeo 166 3.0 V6
                        Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

• Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
                          Днес на Симеоновско шосе, ако не се лъжа Mury много лошо ме натисна, та трябваше да направя нарушение заради него!

П.П.
                          Извинявам се , че така се намесвам в грешната тема , но алфата от снимката твойта ли е ?
                          Фотографа е свършил много добра работа, гледах й фотосесията ..

Стефан се казва , нали ? : )))))

Comment

• Да, моята е и Стефан е фотографа.
                            В темата "Красиви снимки на вашата лична алфа" я има цялата фотосесия.

П.П.
                            За по-лесно - ЕТО ТУК.
                            Alfa Romeo 166 3.0 V6
                            Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

• Днеска Венци - VFTI ми махна на околовръстното и аз му махнах.
                              ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

• Така, така...преди малко една червена Алфа 145 се паркира на Фантастико - Драгалевци (сравнително новия магазин близо до кръстовището на Околовръстен път и Черни връх). Алфата беше УНИКАЛНА! Нямаше стикер на форума, но се замислих, че тоя Алфок не може да е на някой случаен човечец - явно си е фен на марката и можеби е посетител във форума.
                                Регистрацията беше нещо такова: СА 6203 .. страшни прагове имаше - Браво!
                                sigpic
                                Имам си количка,Жълта и добричка!
                                Родом от "Ботуша"Много си ме слуша!
                                - Fiat Punto HGT 1.8 16v 2002' 131hp -

Comment

Working...
                                X